IP-camera's zijn camera's welke ingezet kunnen worden voor meerdere doelen, via netwerktechnologie. 

Door de juiste installatie van zo'n camera, is het mogelijk om de beelden niet alleen in uw eigen netwerk te bekijken, maar ook vanuit andere netwerken. Uiteraard met goede wachtwoorden beveiligd.

Toepassingen voor IP-camera's variëren van het monitoren van uw kind(eren) of andere personen, uw huisdieren en natuurlijk uw eigendommen. Beelden kunnen op verschillende apparaten bekeken worden. Daarnaast is het mogelijk om een opname systeem te koppelen, waarmee camera's afzonderlijk van elkaar kunnen worden ingeregeld. De beelden worden dan op een computer opgeslagen. Deze kan vervolgens worden gekoppeld aan een app op een smartphone, zodat van buiten uit alles te benaderen is.

Het is van groot belang om één en ander vakkundig aan te sluiten. Ik adviseer over de mogelijkheden en installeer en onderhoud dergelijke systemen, indien dit gewenst is.

Wilt u meer informatie over IP-camera's, dan kunt u via de link bedrijfsinformatie contact met mij opnemen. U kunt ook kiezen voor het contactformulier

Voorbeeld van twee camera's bevestigd op een woning.