Mijn naam is Jan Menzinga. De naam Jaga staat voor de eerste- en laatste twee letters van mijn volledige naam.

In mijn jeugd was ik al geïnteresseerd in allerlei zaken die met techniek te maken hebben. Van een simpel lampje op een batterij, tot het repareren van apparatuur in huis. Toen de personal computer opkwam, heb ik mijzelf veel aangeleerd. Diverse malen bouwde ik voor mijzelf en anderen een nieuwe computer, de techniek ging en gaat nog altijd snel. Alle zaken welke ik bied, zijn gebaseerd op mijn eigen ervaring. Ik ben iemand die van doorzetten houdt, die niet rust tot een bepaalde opdracht is voltooid. Indien het echt niet lukt, dan hanteer ik de term 'no cure no pay'.

Mijn reguliere baan ligt in de Telecom sector, alwaar ik veel commerciële ervaring heb opgedaan in de afgelopen jaren. Graag wil ik mij naast mijn werk gaan toeleggen op mijn eigen diensten, welke ik via Adviesbureau Jaga aanbied.

Ook voor maatwerk bent u bij mij aan het juiste adres. Ik mag graag dingen uitvinden, systemen bedenken die voor gemak zorgen. Zo ben ik ook bezig met het bouwen van Arduino projecten en maak ik zelf apps om mijn projecten te kunnen monitoren. Zo is het mij gelukt een mini temperatuur/vochtigheid sensor te maken waarmee via internet deze waarden zijn uit te lezen, ook via de app welke ik hiervoor heb ontwikkeld. Mocht u op zoek zijn naar maatwerk op dit vlak, aarzelt u dan niet om contact met mij op te nemen. In overleg kan dan worden bekeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

 Jan Menzinga